Fiets-Fun

Fiets-Fun: Fietsvakanties voor jong en oud.


SUPER (maar wel tijdelijk) ACTIE
!!! 

We willen de snelle beslissers onder u graag belonen met een leuke korting. Voorwaarde is wel dat u de reis boekt tussen 25-04-2017 en 30-04-2017.

Boekt u voor de zomer van 2017 een 15 daagse fiets en kampeerreis in Nederland (N1, Wadden), dan geven we u een korting van €150,- Voor een 8 daagse reis is de korting €80,-.

De vakantie moet plaats vinden tussen 24-06-2017 en 25-08-2017.


Altijd de laagste prijs garantie!                                                                                


                                                                                                                                            Afbeeldingsresultaat voor laagste prijs garantie   

 

Fiets-Fun heeft de scherpste prijzen van Nederland als het gaat om de fiets en kampeer reizen. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste garantie bieden op uw fiets en kampeer reis in Europa. In het geval dat u meent elders op internet een goedkopere aanbieding gezien te hebben, horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en krijgt u een extra éénmalige korting van €50,- op uw reissom. 

Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen van hetzelfde land en dezelfde streek met elkaar vergelijkt 

Fiets-Fun, fiets vakanties.

Fiets-Fun verzorgt:

Fietsen & Kamperen
Vakanties in Nederland, Denemarken, Spanje, Frankrijk en Italië. U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte en hoogwaardige 'De Waard' tenten NU MET 2 STRETCHERS en aangevuld met luchtbedden. Onze fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud, dus wanneer u met uw kinderen op reis wilt, hebben wij diverse fietsreizen voor u!

Fietsen & Huisjes
Een aantal van onze reizen kunt u al in het voorseizoen fietsen, waarbij u in plaats van in tenten, heerlijk comfortabel in huisjes verblijft. De "Fietsen & Huisjes" fietsarrangementen zijn beschikbaar in Denemarken en in Frankrijk.

Fietsen & Hotels
Ook dit jaar vindt u in ons aanbod "Fietsen & Hotels" arrangementen. Dit aanbod fietsvakanties is mogelijk in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. U verblijft tijdens uw vakantie in comfortabele hotels. Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroutes voor u uitgezet. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te rusten of de omgeving verder te verkennen.

Fietsvakanties buiten Europa
Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog de wereldbestemmingen. Zo kunt u fietsen in Indonesië en Suriname. Deze fietsvakanties zijn ideaal voor iedereen die van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken!

Camping-Fun, tent huren.

Camping-Fun is een kampeerformule die het kamperen buitengewoon aantrekkelijk maakt.
U kunt kiezen uit maar liefst 36 geselecteerde campings waar wij de tenten reeds voor u opgezet en ingericht hebben. Zo heeft u de gezelligheid van kamperen gecombineerd met het gemak van "weinig meenemen".