Fiets-Fun

Fietsen & Hotels

Ook voor 2017 kunt u uw hotel reizen weer reserveren bij Fiets-Fun. Zo zijn er reizen naar BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, ItaliŽ en Spanje.

Be 9
In BelgiŽ zijn er twee hotelreizen voor u mogelijk gemaakt. De ene aan de kust en de andere in de buurt van Lanaken. Bij beide reizen fietst u langs drie hotels.

In Frankrijk,in de ArdŤche, verblijft u in ťťn hotel en kunt u verscheidene rondroute's gaan fietsen. In de Jura fietst u langs 3 hotels.

Wat verder te denken van drie fietsreizen in Duitsland. Langs de Bodensee en 2 nabij  Berlijn? Hier moet u toch eens een keer gefietst hebben.

In ItaliŽ zijn er 3 hotelreizen voor u samengesteld. In "de hak" nabij Lecce in het district Puglia, fietst u langs 3 hotels. Een tweede mogelijkheid is het fietsen vanuit het schitterend hotel tussen Napels en Rome. Rond routes nabij het hotel fietsen in combinatie met het bezoeken van deze twee mooie steden. Nieuw in 2017 is een hoteltour vlakbij Rome, rond het meer van Trasimeno. Hier fietst u langs drie hotels.

Ook in Spanje hebben we 2 mooie route's gemaakt in CataloniŽ. De ene tour gaat langs 3 hotels, met een aantal rustdagen en de andere gaat langs 5 hotels en gaat u iedere dag fietsen naar een ander hotel.

Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroute's uitgezet voor u. Of u nu een kort tochtje wilt maken of een hele dag wilt gaan fietsen, u vindt altijd wel een geschikte tocht in het aanbod. Een dagje niets doen is natuurlijk ook mogelijk. Deze reizen kunt u reserveren vanaf maart t/m oktober.