Fiets-Fun

Opzet & Organisatie


Tijdens de Fietsen & Huisjes tochten fietst u van camping naar camping waarbij u overnacht in comfortabele mobile homes (Frankrijk) of in cottages (Denemarken).


U kunt van onze Fietsen & Huisjes arrangementen gebruik maken in de periode van 4 april t/m 5 juni 2015.


Tijdens de 8 of 15 daagse fietsarrangementen heeft u drie doortrekdagen en verblijft u op drie verschillende campings. Bij het 15 daags arrangement verblijft u langere tijd op de drie campings.
Op de doortrekdagen fietst u naar de volgende camping en vervoerd Fiets-Fun de bagage voor u.

Op de tussenliggende dagen kunt u de omgeving verkennen of attracties en bezienswaardigheden bezoeken. Hiervoor hebben wij voor u het Fiets-Fun pakket samengesteld. In dit pakket zit uitgebreide toeristische informatie over het gebied en de omgeving waar u doorheen fietst. Het Fiets-Fun pakket ontvangt u circa drie weken voor aanvang van uw vakantie.

De trektocht loopt van aankomstdag 14.00 uur tot vertrekdag 10.30 uur (tenzij anders vermeld).
De startplaats van de trektocht wordt na boeking aan u bekend gemaakt en de fietstrektocht eindigt ook weer op de camping waarop is gestart. U komt op eigen gelegenheid naar de camping vanwaar uw fietsvakantie begint. Mocht U met uw auto komen dan kunt u deze gratis parkeren op een veilige plaats bij de camping.

 

Tevens zijn alle routes per openbaar vervoer te bereiken. Wilt u meer informatie over treinreizen kijk dan op http://www.treinreiswinkel.nl of bel: 071-5137008.
Als u met het openbaar vervoer reist, laat ons dat dan weten in verband met de startplaats van uw vakantie.