Fiets-Fun

Een reactie van uw gemaakte reis!!

Heeft u een fijne vakantie gehad, bijzondere route gereden of mooie foto's gemaakt? Laat het ons weten. Nuttige en leuke reacties zullen wij plaatsen in onze rubriek reisverslagen. Ook vinden wij het fijn als u ons foto's mailt die wij kunnen plaatsen zodat bezoekers van onze site ook een indruk krijgen van wie en wat Fiets-Fun is.

Reisverslag voor Fiets-Fun of Camping-Fun.

Graag uw reactie
Uw email adres word niet gepubliceerd. Plaats uw reactie hier Ľ

 • Dordogne op de fietsZomer 2017

  Goedemorgen Eddy en Marlou,

  Inmiddels zijn we alweer twee weken terug van onze geweldige vakantie in de Dordogne. Voor ons een nieuwe ervaring, op vakantie fietsen met de kinderen (8 & 10). Ook het trekken naar andere campings per fiets had hier al voor veel voorpret gezorgd. Een hele nieuwe ervaring. We wisten niet wat we konden verwachten.

  Op onze eerste dag kregen we de fietsen met reserve-materialen en gereedschap. De helmpjes voor de kinderen (verplicht vanaf dit jaar) zaten er ook bij en we konden op pad.
  Eerst een paar dagen fietsen voordat we naar de volgende camping zouden gaan. Zo konden we ook wennen aan de route-beschrijvingen die soms wel vragen opriepen, zoals: "bijna aan het einde van de weg gaat u rechtsaf" of "bij het opvallende hoge huis linksaf" maar eenmaal op dat punt gekomen was dat dan inderdaad de beste omschrijving.
  De bagage werd perfect verzorgd, de eerste keer was dat wel bijzonder. De kinderen openden de tent en zagen onze spullen staan, wat geweldig, dan even drinken pakken en bleek de koelbox leeg 😲, lag alles uit de koelbox alweer in de koelkast, hoe luxe is dat!!!
  En die keer dat we de zwembrillen in de tent hadden laten hangen was een smsje genoeg om de brilletjes alsnog op de volgende camping te krijgen!😍 Het maakt dat we met veel plezier terugkijken op een zeer geslaagde reis.

  De campings waren erg verschillend. We zijn langer op la RiviŤre geweest en waren hier ook erg blij mee. Dit lag dicht bij het dorpje en er waren verschillende activiteiten op loopafstand te doen. Het advies om in Limeuil te beginnen snappen we goed nadat we naar boven probeerden te fietsen en toch ook wel een stukje hebben gelopen. Hier hebben we ook wat minder gefietst, met 40 graden was het toen ook wel erg warm. Daar waren we erg blij met de electrische cabrio welke we een dag hebben gehuurd.

  Onze vakantie zit er helaas op, dit was de eerste keer dat we gingen fietsen, maar zeker niet de laatste keer. De kinderen vragen zich ook al af waar we nog meer kunnen fietsen, de bergen hoeven niet hoger, naar beneden was gaaf!

  Groetjes,
  Renee, Jozť, Lars en Milan

 • CataloniŽJuli 2017

  Dag Eddy,

  Sinds gisteren zijn we terug thuis van onze fietsvakantie. We hebben een heel leuke vakantie gehad! Het was een mooie combinatie van (soms vermoeiende) fietstochten, lekker nietsdoen aan het zwembad op de camping of aan het strand en ook wel wat cultuur: museum van Dali in Figueres en we hebben ook Girona bezocht (onze laatste dag), een erg leuke en gezellige stad.
  Het vervoer van Girona naar Camping Laguna heen en terug werd perfect geregeld, waarvoor dank!!
  Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze vakantie!

  Groetjes, Inge

 • 10 dagen Loire28 juli

  Goedemiddag Eddy,

  We willen je hartelijk danken voor de mooie reis die je voor ons hebt samengesteld. We hebben genoten, prachtige camping, mooie plekken en goede fietsroutes! Top!
  Hartelijk dank!
  Joke en Kees

 • fiets- en hotelvakantie Spanje Catalonie15/5 2017

  Fijne vakantie gehad,genoeg mogelijkheden om naast het fietsen nog eens een tochtje naar o.a Figueres te maken.
  Mooi weer en lekker gegeten.De fietsroutes waren goed aangegeven en de service was prima!

 • DordogneZomer 2016

  Hallo Eddy,  Ons gezin heeft een heerlijke fietsvakantie gehad in de Dordogne. De fietsroutes waren duidelijk beschreven.

  Er waren lange en korte routes die beide mooi waren. Men kwam cultuur en natuur tegen. Er zaten af en toe flinke klimmetjes tussen.

  Voorbeelden wat je kon tegenkomen was een abdij, grotten, musea en dorpjes. De natuur was ook mooi. Zeker als je boven op een berg was dan had je schitterende uitzichten.

  Bij de doortrekdagen werd je bagage vervoerd naar de volgende camping en Fiets-Fun zorgde er ook voor dat je weer in een schone tent kwam.

  Kortom het was een zeer geslaagde vakantie waar we nu nog steeds over hebben.

 • Gironde 2016

  Beste Eddy,

  Weer genoten van onze fietstocht om het basis van Archacon. Fantastisch.
  Wat een geluk dat je ons drie dagen in Pyla had gepland. Een schitterende beleving.
  Al onze verwachtingen zijn weer overtroffen.
  Op onze doortrekdag van Biganos naar Ares hebben we wel wat extra lussen toegevoegd (uit de dagtochten) want die was voor ons iets te simpel.
  Ook veel complimenten voor de geweldige fietsen en Martin die alles steeds keurig verzorgde.

  Succes aan jou en je vader met het afbouwen.

  Groet,
  Willem
  3e fietstocht

 • Piemonte 2016

  Beste Eddy,

  Dank weer voor de mooie vakantie in Italie, Piemonte. Het was wel wat afzien op de 'onderwatertamdem' op de heuvels/bergen, maar we hebben het gered.

  Verder alles naar wens. Je hebt leuke campings gevonden in Piemonte! Heerlijke ijsjes gegeten en uiteraard ook pizza. Dank en wellicht ooit tot ziens weer.

  Groet,
  Paul

 • CataloniŽ18 aug 2016

  We hebben een heerlijke fietsvakantie gehad in Spanje. Fijne mooie campings en weer goed georganiseerd! Voor onze jongens van 8 en 10 waren 2 van de 3 routes wat aan de pittige kant, dus ik zou fietsers met kinderen wel aanraden er een volle dag voor uit te rekken. In Gariguella kun je een mooi fietstochtje maken over een onverharde weg naar het strand in Roses, is ongeveer 1 1/2 uur fietsen en je hoeft dan niet langs de autoweg.
  Hartelijke groet, Jeroen en Agnes

 • Denemarken 201610 augustus

  Goedemorgen Eddy,

  Hoewel mijn zoon en ik al een tijdje terug zijn van de fiets-vakantie in de Denemarken (23 Ė 30 juli 2016)wil ik je nog graag bedanken. Het was een prachtige vakantie; de facilitaire kant was goed geregeld. We hebben genoten.
  De afstanden waren goed te doen voor mijn zoon van 10 jaar. Verder zat het weer behoorlijk mee. Op de fiets-dagen (dwz van camping naar camping) scheen de zon volop.
  Het enige waar we aan moesten wennen was dat een klein deel van de fietspaden onverhard was, maar dat ging uiteindelijk wel goed. Tenslotte zijn we nog een dag naar Legoland geweest. Overigens is dat met openbaar vervoer niet te doen.
  Dat hebben we opgelost door voor een dag een auto te huren maar dat is nog wel een tip voor je/jullie. Op jullie website wordt het bezoek aan Legoland terecht aangeprezen maar om daar te komen is een auto wel een voorwaarde.
  Misschien een opmerking over maken op de website? Denk overigens dat het gros van de vakantiegangers met de auto komt. De treinreis naar Denemarken was te doen, reservering bleek wel een noodzaak. Dat hadden we gedaan.
  En maar goed ook want het was ontzettend druk in de treinen.
  Overigens zijn we uitstekend geholpen door de dame van de camping van Tarm bij het boeken van de auto voor de Legolandtrip. Als gezegd; we hebben genoten!

  Hartelijke groeten

 • Loire, Juli 201603-08-2016

  Beste Eddy,

  Wij zijn twee weken met fiets-fun wezen fiets-kamperen bij de Loire en afgelopen weekend teruggekomen. Ik wil je even laten weten dat wij een fantastische vakantie hebben gehad. Alles was goed geregeld, het ontbrak ons nergens aan. Veel dank daarvoor!

  Met vriendelijke groet,
  Robert S. en Willemijn R.

 • LoireJuli 2016

  Hallo,

  De fietsen zitten erin. Wij hebben ook alles aan ons opvolgers al uitgelegd.
  Bedankt voor deze prachtige week. Jullie waren top gastheer.

  Mvg
  Rixt, Madelief, Melissa et Nicolas

 • CataloniŽmei, 2016

  Hoi, Hiebij wil ik laten weten dat wij een fantastische vakantie hebben gehad in Spanje. Wij zijn heel tevreden over de organisatie. Jordi en zijn partner hebben prima gezorgd voor alles. We hadden echt meer dan prima E-bikes, de korte heuvels gingen we fluitend op. Ook de routes waren heel fraai en duidelijk beschreven. Tip: wij hadden zelf fietstassen meegenomen. Dit was niet nodig. Handig om dit te vermelden bij de info. Ook een reparatiesetje kregen we erbij (met pleisters...) Groeten, Hilma

 • Denemarken, West-JutlandApril 2016

  Hallo,

  We zijn alweer 2 weken thuis maar genieten volop na van onze fietsreis in Denemarken.
  Echt een aanrader! Dank voor alle goede begeleiding en verzorging.

  Ingevoegd een paar fotoís waar jullie misschien nog iets mee kunnen.

  Groet Regje

 • Fietsen nabij de LoireAugustus 2015

  De fietsvakantie in de Loire is zeer goed bevallen. De tenten zagen er mooi uit en door de inventaris waren ze van alle (camping-)gemakken voorzien. Ad was een gezellige bagage man, de campings waren stuk voor stuk zeer geschikt voor onze kinderen van 3 en 4 jaar en het was heerlijk om met de kinderen (achterop en in de fietskar) te fietsen over de autoluwe routes door het typisch Franse landschap met veel zonnebloemen en rolletjes hooi. De planning is dus zeker om volgend jaar weer met Fiets-Fun te reizen.
  Groeten,
  Peter en Monique

 • VenetiŽZomer 2015

  Hallo Eddy,
  Nog even over de fiets vakantie. Het is allemaal prima verlopen.
  We hebben een erg fijne vakantie gehad.Wilma en ik hebben nog nog heerlijk gefietst in de tweede week. De meisjes bleven meestal liever op de camping.
  Gelukkig was het die week niet meer zo heet.
  Ook de tent was uitstekend verzorgd; heeft een flinke donderbui met orkaankracht doorstaan.

  Tot ziens en met vriendelijke groet,
  Arnold en Wilma

 • Cuneo en omgevingZomer 2015

  Het is ons erg goed bevallen, een fijne manier om met twee kleine kinderen actief op vakantie te zijn. De laatste week in Entracque hebben we volop genoten van de bergen! Een aantal dingen die we je mee willen geven voor een nog aangenamer verblijf:

  -Het bezoek aan de elektriciteitscentrale in Entracque moet gereserveerd worden.
  -De 6 persoonstent in Il Melo staat volop in de zon. Een kwartslag draaien zou het een stuk comfortabeler maken.

  De camping in Cuneo vonden we naast Entracque ook erg leuk: mooi veldje met de tenten in de schaduw, mooi zwembad, leuk tussen de Italianen (minder Nederlanders) en lekkere dingen te koop bij de receptiewinkel.

 • Piemonte augustus 201517-08-2015

  Hoi Eddy,

  We hebben genoten van weer een fijne fietsvakantie!! Het blijft een heerlijk concept zo fietsen van het ene plekje naar het andere. Prima campings met mogelijkheden tot prachtige wandelingen (Entraque), leuke dorpen/stadje bekijken en zwembad. Wanneer je de tenten op Il Melo met uitzicht op de berg zou kunnen zetten wordt het nog mooier.

 • Terschelling11-08-2015

  We zijn gisteren weer thuis gekomen. Ik wil je graag nogmaals bedanken voor jouw aanbod. Het weer heeft natuurlijk bijzonder meegewerkt, maar we hebben het fantastisch gehad. Ik kende Texel, Ameland en Schiermonnikoog al, maar wat een leuk eiland is Terschelling. Flip en Roland hebben alles per fiets gedaan en ik heb enorm veel gelopen. Even van de fietspaden af en je komt geen kip meer tegen.

 • DordogneAugustus 2015

  Hallo Eddy

  We wilden even laten weten dat we een heerlijke vakantie hebben gehad in de Dordogne. Alles was heel goed geregeld en de campings en routes supermooi! Bedankt en wie weet tot een volgende keer!

  Hartelijke groet

  Jeroen en Agnes

 • CataloniŽ 201524-07-2015

  Beste Eddy,

  Op dit moment gearriveerd in Castello D'Empurie. Heerlijke vakantie met mooi weer, mooie landschappen, veel variatie en verkoelende zwembaden bij warm weer. En jullie hebben alles prima geregeld. Een perfecte vakantie hoor.
  Groet
  Hans

 • Puglia, 201522-05-2015

  Beste Eddy,
  We hadden een fantastische week in Puglia.
  De fietsen waren top, compleet met GPS, bidons, fietstassen.
  Hotels prima gezellig op leuke locaties, wandelend nr restaurants en andere highlights.
  Mooie routes, alles gedaan, laatste dag bij 33C een shortcut. Leuke stadjes.
  Dank je wel!
  Ragnhild

 • Perfecte vakantie in Denemarken20-05-2015

  Beste Eddy,

  we wilden je even laten weten dat onze vakantie in Denemarken prefect is verlopen. Rustige, kindvriendelijke campings, mooie routes, prima logistiek.
  Onze kinderen van (toen) 3, 5 en 7 hebben genoten en wij dus ook.
  Veel fietskilometers gemaakt: 2 kinderen op de aanhangfiets, en een in het kinderzitje. Geweldig!

 • ProvenceZomer 2014

  Hallo Eddy,

  Annette, ik en de kinderen willen je bedanken voor je hulp. Onze vakantie was geannuleerd door "de toko" waar we heen zouden gaan. Je had een goed alternatief met de campings die je beschikbaar had. Vooral die in Tulette was erg leuk vanwege het kunnen bouwen van dammetjes in de rivier. Heerlijk!

  Op de camping op Tulette heeft onze dochter bij het afwassen twee borden laten kapotvallen. We hebben daarvan een briefje neergelegd toen we weggingen. Uiteraard willen we de rekening daarvoor graag betalen. Vooral ook vervelend voor de mensen die na ons kwamen. Helaas konden we de borden lokaal zelf niet krijgen.

  Als we weer eens gaan fietsen, weten we je weer te vinden! Nogmaals dank: Klasse!

  Groet uit Nijmegen,

 • De Wadden 2014Zomer 2014

  Hallo,

  We wilden nog even laten weten dat we een fantastische vakantie hebben gehad.
  Alles was goed geregeld en de tenten waren van alles voorzien.
  De fietsetappes waren mooi en rustig en onze kinderen (6 en 4) hebben alles zelf kunnen fietsen.

  De camping Kruswetter en Cupido op Terschelling waren perfect.
  De camping op Vlieland was iets drukker.


  Met vriendelijke groeten,

  Bonnie Casteleyn

 • Eilandhoppenjuli 2014

  Vorig jaar voor het eerst via Fiets-Fun een fietsvakantie gedaan met onze kinderen van 10,8, 5 jaar. Geweldig , mooie routes, leuke campings die van Vlieland en Friesland waren onze favoriet . Heel goed met kinderen te doen. We kijken nu de foto's weer en genieten nog na. Vandaar nog even deze late een reactie

 • Loire 201404-07-2014

  Hoi Eddy,

  We hebben een supervakantie gehad.
  Alles, zoals altijd bij jou, goed verzorgd.
  Prima campings.
  Henk, de bagagebrenger, is een topgozer.

  Het weer was super. De omgeving grandioos.
  De ene Ďvlakkeí omgeving bleek toch hobbelige dan de ander, maar onze fietspoten hebben ons omhoog gebracht.
  De natuur was ook bijzonder. Vogels gezien en gehoord, die je hier nog amper ziet. Teveel om op te noemen.
  Wat ons opviel was dat de omgeving en de mensen zo fietsvriendelijk zijn ingesteld. Op de drukke weg werd als eerste rekening gehouden met de fietser. Wist je de weg niet, dan werd zoonlief erbij gehaald, die engels spreekt en deze liep nog een eind met ons mee om het uit te leggen.

  Al met al HEERLIJK.

  Vriendelijke groet,

  Lydia & Ineke

 • Fietsvakantie Golf van Arcachon17-24 augustus 2013

  Inmiddels al weer ruim 2 weken terug van de heerlijke fietsvakantie rondom de Golf van Arcachon, in de Gironde.
  Mijn vakantie is prima verlopen. De contacten met de familie Rollema, de servicemedewerkers, waren uitstekend, de bagage was elke keer netjes op zijn plaats, de campings waren prima en de fiets meer dan uitstekend!
  De routebeschrijvingen zijn heel overzichtelijk! Heb een slecht orientatievermogen, maar ben op een enkele keer na, nergens fout gereden.
  Hier en daar is een onverhard pad in de loop der tijd inmiddels geasfalteerd, of enigszins verlegd, maar zelfs dat gaf geen problemen.

  Verder is mijn fietsvakantie dus heel fijn geweest, ik heb genoten ! Zeker een aanrader voor mijn vrienden, familie en collega's.
  Ik vertel hen dat dan ook, en beveel je website dan ook bij zoveel mogelijk mensen aan.

  Hartelijke groet en graag tot een volgende fietsvakantie

 • Bretagne 2013Augustus 2013

  Onze week in Zuid Bretage was fantastisch. Met kids 11 en 15 goed te doen. Prachtige stranden en rollende heuvels, goede fietspaden en rustige wegen. Huurfietsen zijn zeer goede kwaliteit en bagagerijder Fred was bijzonder behulpzaam. Prima routes, heel duidelijk beschreven. Ook erg leuke tochten op de "rustdagen".

  Tip: Tijdens de doortrektocht van Arradon naar Muzillac was het moeilijk bevoorraden (bijna alles was dicht) dus beter is het om een lunch mee te nemen!

 • CataloniŽ25-08-13

  We hebben ontzettend genoten van de door jullie georganiseerde fietsvakantie in Noord Spanje (ES1).
  Prima campings en tenten, goede huurfietsen en keurig bagage vervoer tussen de campings.
  Leuke autoluwe routes door de mooie natuur en door/langs kleine Spaanse dorpjes.
  En niet te vergeten prima omschreven routes!

  Nog 2 kleine aandachtspunten:
  Misschien is 1 setje met routes wat weinig, als het regent of het blaadje uit je handen waait weet je niet meer waar je heen moet.
  De recepties van de campings hebben nu voor ons even een kopietje gemaakt.
  Daarnaast is het misschien handig om de pannen etc. in een gesloten kastje te doen.

  Het was top, complimenten en hartelijk dank!

  Gr.

 • Provence 201325 augustus

  Opmerking/vraag : Beste fiets fun organisatie, Wij hebben afgelopen vakantie genoten van een week fietsvakantie in de Provence. Alles was prima geregeld en hebben we erg genoten. De routebeschrijving was ook duidelijk, zodat we nooit verdwaald zijn. Vriendelijke groeten, L. Schreurs

 • VenetiŽ 2013

  Beste Eddy
  We zijn net terug uit VenetiŽ na onze eerste Fiets-Fun vakantie.
  Onze verwachtingen werden dik overtroffen! Perfecte organisatie en accommodatie, goede campings, prachtige fietsroutes. De kinderen hebben ook zeer genoten van deze actieve vakantie.
  Nog speciale dank voor de beschikbaarheid en bijstand van jezelf, Diny en Christ. Klasse!
  Groeten
  BelgiŽ

 • VenetiŽ 20136 juli 2013

  Dag Eddy,
  Snel een mailtje om te zeggen dat de vakantie perfect was. Proficiat alweer voor jullie schitterende organisatie.
  Beste groet,
  Geert

 • BourgondiŽ01-10-2012

  Beste Eddy,
  't Is al even geleden maar we hebben genoten van onze vakantie in de Bourgogne. Af en toe flink ploeteren - zeker met dat warme weer dat we hadden - maar die grote knullen van ons hielden ons enthousiast 'op het goede spoor'. Stuur ter info nog wat foto's toe die je wellicht kunt gebruiken op de site/brochure.
  Hartelijke groet,
  Yolanda en Gerard

 • Uit en toch thuisaugustus 2012

  Hallo Eddy,

  Bedankt voor het verzorgen van een heel ontspannen en zeer prettige vakantie.
  Wij hebben genoten, alle dagen van de vakantie.

  Iedere camping had zijn eigen karakter:
  Het Kruswetter was zeer klantvriendelijk, gezellig met persoonlijke aandacht. Stortemelk lag prachtig, klantvriendelijkheid kan beter en de Kooi gaf ons een zeer welkom gevoel.
  Mooie plaatsen, goed en schoon sanitair en ondanks de grootte van de camping, zeer persoonlijke aandacht.

  Nogmaals, we hebben enorm genoten en verwachten zeker in de toekomst nog eens met Fiets-Fun op vakantie te gaan.

  We zullen volgende week nog wat foto's opsturen om een indruk te geven van onze belevenissen.

  Hartelijke groeten,

  Judith en Yvonne

 • Provencejuli 2012

  Geachte heer Nomden, beste Eddy,

  Wij hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad op de camping les-3-rivieres in jullie tent.
  Ik was met twee kinderen en die hebben zich ontzettend vermaakt. We hadden heerlijk weer,
  het was superrelaxed. De kinderen hadden na deze week alleen maar heimwee en willen natuurlijk
  volgend jaar terug.
  Daarom vraag ik alvast het volgende, voordat ik kan beslissen: is het ook mogelijk om 2 weken te boeken
  voor een tent of moet er dan een fietsvakantie aan verbonden zijn? Verder wil ik graag weten hoe lang van
  tevoren ik kan/moet boeken?

  Hartelijke groet,
  Christine

 • West-Jutland 2012Zomer 2012

  Hoi Eddy,

  Ik wil je graag nog even laten weten dat we een ontzettend leuke vakantie hebben gehad in Denemarken. In onze tweede week - op de pedalen - was t gelukkig superweer en dat verhoogt natuurlijk de feestvreugde. We spreken inmiddels wat Deens, en ik ben weer gewend aan euro's. Ribben en hand zijn nagenoeg genezen. Onze reisgenote en haar dochter zochten niet veel contact. En dat mag natuurlijk: ieder z'n ding! De kinderen willen een volgende keer graag naar Suriname, dat zien ze helemaal zitten.
  Het was een afwisselende tocht, mede door de campings, daar hou ik van! Heldere routes, die je niet iedere 100 meter erbij hoeft te halen. Tip: de camping van bjerregaard heeft een uitgebreide winkel en aan de andere kant van de weg is een grote spar.
  Nogmaals veel dank voor je goede zorgen, hoop dat je zelf ook nog van vakantie kunt (gaan) genieten...
  Groetjes, ook van Tjalle en Luka,

  Marieke

 • twee weken ItaliŽaugustus 2012

  Naast de doortrekdag van Venetie naar Choggia was ook de extra fietstocht bij Montegrotto een hoogtepunt. Waarschijnlijk een tocht die velen overslaan, maar wij hebben genoten. De drie campings zijn erg verschillend, maar elk had zijn eigen charme, hoewel we in Montegrotto erg moesten wennen. Maar wat een heerlijk zwembad en een mooie omgeving. En de rust was na Choggia weldadig. In Fusina is de sfeer prettig. De bezoekjes aan Venetie waren om nooit te vergeten.
  Kortom toch weer een erg prettige fietsvakantie gehad. Veel dank, vooral ook aan Ank en Feije, die topservice boden en ook nog eens een extra t-shirt kwamen brengen.

 • Het is weer goed verlopen!16-09-2011

  Voor de 4e keer zijn wij als bagagerijders actief geweest. Dit jaar hebben we de Dordogne ontdekt. We hebben vele gezellige families ontmoet en alles is goed gegaan. Dat is ook wel de bedoeling, maar een ongelukje kan altijd gebeuren en dan zoeken we naar een oplossing. Zo vervoeren we ook wel eens iemand, die het in z'n rug heeft en niet kan fietsen. De fietsenvoorziening was goed geregeld en het mooie weer ook (bedankt Eddy). We zagen ook weer klanten terug, die vorig jaar in Bretagne waren, dat is ook altijd leuk. We hebben een mooie "werkvakantie" gehad en wie weet duiken we volgend jaar weer ergens op. Iedereen kan zich straks weer gaan verdiepen in de nieuwe brochure en een leuke vakantie uitzoeken. Tot volgend seizoen! HANS en RIEK

 • DordogneZomer 2011

  Beste Eddy,

  Ik wil je nog even laten weten dat wij een hele goede vakantie hebben gehad in de Dordogne. De fietsroutes zijn prachtig en heel goed te doen met een kind. Campings waren goed (St Cyprin wel de beste!) en de begeleiding ter plaatse was echt perfect (ik weet de namen niet meer na een weekje werken ....excuus) en erg gezellig! Zij dachten met ons mee en kwamen met een voorstel zodat wij langer op de iets meer geschikte camping voor ons kleine mannetje in Limeuil konden verblijven.

  Bedankt! En wellicht tot volgend jaar!

  groet C. van der Veen

 • Fietsen in de Provence31/08/2011

  Deze zomer hebben wij ťťn week in de Provence gefietst: Geuren en Kleuren. In ťťn woord GEWELDIG. En dan ook echt alles. De fietsen, de tenten, de campings en het bagagevervoer. Maar vooral: de routes. Een werkelijk prachtige tocht tussen de wijnvelden en lavendel.Af en toe een klimmetje, maar het was voor ons als onervaren fietsers met kinderen van ca 10 jaar goed te doen.

 • Fietsen in Languedoc30-08-2011

  Voor het eerst een week met Fiets Fun gekampeerd en gefietst. Is ons prima bevallen. Makkelijk dat je niet zelf je bagage hoeft mee te slepen. Prima De Waard tenten. Het waren regelmatig pittige klimmetjes. Dus je moet wel wat getraind zijn en als je zelf je fiets meeneeemt, moeten er toch wel 21 versnellingen opzitten. Een mountainbike is ideaal.

 • VenetiŽZomer 2011

  Beste Eddy,

  Het heeft even geduurd maar hier alsnog ons reisavontuur verslag!

  2 Juli t/m 9 Juli 2011
  Onze fietsreis langs VenetiŽ en Padua,

  Na een alle vriendelijks ontvangst op onze 1e camping in Sottomarina waren we toch wel benieuwd naar onze accommodatie.
  Een heerlijke de Waard tent met alles erop en eraan (zelfs relaxstoelen )stonden voor ons klaar!
  Nu zijn we zelf de Waard kampeerders dus het voelde een beetje als "thuis"komen!
  De volgende dag na heerlijke broodjes(verkoop bij de campingwinkel) te hebben genuttigd gingen we op de pedalen naar het oude vissersplaatsje Choggia.Gezellige italiaanse drukte en een cappuccino voor Ä1,10!
  Nadien nog de alternatieve fietsroute gefietst om ook even te proeven hoe de route te lezen.
  Maandag al vroeg vertrokken naar onze volgende bestemming Montegrotto!
  Heerlijk gefietst met goede bewegwijzering,complimenten!! De bagage + koelbox stond al in onze tent en dan smaakt een lekker koel biertje + een roseetje heerlijk!
  Padua is een mooie oude stad. De Heilige Antoniusbasaliek(dames schouders bedekt anders wordt je niet toegelaten!) maakte indruk. Terug bij onze fietsen bemerkten we dat we waren bestolen. Onze regenjassen,broodtrommel met inhoud waren ontvreemd inclusief een camaratas.Gelukkig hebben we de regenjassen niet nodig gehad want het bleef heerlijk weer!
  Op onze volgende camping in Fusina, met uitzicht op VenetiŽ,verwonderden we ons over de vele nationaliteiten en de enorm grote schepen die vlak langs de camping voeren. Geweldig!
  VenetiŽ MOET je gewoon zien! We vielen van de ene verbazing in de andere en hebben er ons prima vermaakt.Van de drukte op het Sanct Marcoplein (hier kost de cappuccino Ä9.90!!) naar de kleine rustige steegjes. meer achteraf.
  Het eilandhoppen langs en op de Laguna Veneta was inderdaad een hoogtepunt! Mede door de goede omschrijving waar en hoe je bootkaartjes moest kopen verliep deze dag om niet gauw te vergeten!
  Wij maakten voor het eest kennis met Fiets-Fun maar weten nu al zeker dat het niet de laatste keer zal zijn!
  Bedankt Fiets-Fun voor deze prachtige goed georganiseerde reis!


  Vriendelijke vakantiegroeten Eddie en Margreth

 • fietsen in Dalarna, Zweden20-08-2011

  Beste Eddy,
  Op 23 juli zijn we begonnen aan het rondje Zweden.
  Onze route begon op Solleron, om hierna via Orsa,Furudal,Rattvik, Leksand weer op Solleron terug te keren. We, mijn vrouw en ik, hebben werkelijk 15 dagen lang superweer gehad. De eerste week tussen de 20 en 25 graden, de tweede tussen de 25 en 30 graden. Dat fietst namelijk toch een stukje aangenamer. Dus in Zweden gewoon prima weer. De fietstochten zijn perfect geregeld, elk wegje, bospad etc klopte als een bus. De campings zijn er gevarieerd van groot naar klein, waarbij de tenten op prominente plaatsen zijn neergezet. Vaak uitkijkend op een van die prachtige meren. Het vervoer van onze bagage was in goede handen van Joke en Jaap. Joke werkte trouwens veel harder dan Jaap. ( maar die was dan ook al met de VUT natuurlijk) Nee, erg leuke mensen. Al met al een perfecte vakantie gehad, in een prachtig en betaalbaar land. De fietsttochten waren mooi, over het algemeen was onze conclusie dat je zeker wel sportief aangelegd moet zijn om redelijkerwijs door de bergen te komen.Er waren pittige stukken bij. die niet zomaar, voor iedereen "makkelijk" te doen zijn. Maar wel prachtig. Afsluitend, kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde vakantie, die perfect geregeld was. Dank daarvoor.
  Met vriendelijke groet,
  Fam. de Windt

 • Denemarkenmei/juni 2011

  Hallo Eddy en team,

  Daar zijn we weer en wat hebben we genoten van veertien dagen Denemarken. Ja jullie lezen het goed veertien dagen, want ook dat is mogelijk bij Fiets/Fun. De eerste week op het eiland Funen. Geweldig mooie route al was hij voor ons 65 plussers soms wat pittig. Meestal namen we de lange route, maar nu namen we ook de kortere route waardoor we tijd overhielden om met name het kasteel Egeskov, dat we op die route tegenkwamen, te bezoeken. Een tweede overblijfdag in Ringe besloten we met de trein naar Odense te gaan en daar het geboortehuis van Hans C. Andersen te bezoeken. Ook dat is een aanrader.
  Onze tweede week was het rondje om de ringkobingfjord. Geweldig zo mooi als de natuur is om deze tijd van het jaar. De afstanden waren heel goed te fietsen vooral omdat wij heel mooi weer hadden.
  Het logeren in de "blokhutten"vonden wij geweldig. Prima bedden en toch het gevoel van kamperen.
  Het vervoer van de bagage is natuurlijk ook een prettige bijkomstigheid. Erg leuk was, dat wij jullie in Tarm weer hebben ontmoet. Samen een lekker bakkie en wat ervaringen uitwisselen. Gezellig hoor.
  Wij zullen nog wat foto's toesturen misschien kunnen jullie die gebruiken.
  Bedankt voor de service dit jaar en wie weet tot een volgende keer.
  Ton en Tiny Geestman
  Jan en Thea Bruin

 • Heerlijk fietsen in de Languedoc23 augustus 2011

  Dit jaar zijn we voor het eerst met Fiets-Fun "op pad geweest". Met onze twee kids (8 en 11 jaar) in de Languedoc. En dat is heel goed bevallen. Dankzij het geweldige weer en de prachtige fietsomgeving. En zeker ook dankzij Fiets-Fun: prachtige en complete tenten, mooie routes (ook fietsbaar voor onze kids), goede fietsen (en als er iets mee aan de hand was, werd dat snel en goed verholpen), snel bagagevervoer en vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Leuke fietsvakantie rondom de Ringkobing fjord, Denemarken.01-08-2011

  Beste fiets-fun,
  Wij willen laten weten dat wij een leuke fietsvakantie hebben gehad rondom de Ringkobing fjord, Denemarken.
  Wat luxe dat we een 6 persoons tent kregen terwijl we een 4 persoons tent hadden gereserveerd. We werden op de campings hartelijk ontvangen (met name op Tarm, prima uitleg, zeer vriendelijke eigenaar). Geweldig dat je bagage altijd weer keurig in de tent klaarstaat als je op de volgende camping aankomt. De routes waren prachtig, we hebben er van genoten.
  We hebben prima ervaringen met de ouder-kind tandem, echt een geweldige fiets. De fietsroutes waren langer dan vermeld op de website, daar waren de kinderen niet altijd blij mee...
  We zijn steeds prima geholpen met vragen voorafgaand aan de reservering en ook na de reis bij het doorgeven van punten ter verbetering; dat is echt prettig.
  Tot volgend jaar,
  Familie Meijers

 • Gironde05-08-2011

  Beste Yvonne,

  We hebben de reis inmiddels achter ons en hebben er geweldig van genoten! Mooie fietsroutes en alles goed geregeld, bedankt.

  Het is voor ons een overweging om nog eens een dergelijke reis te maken, in verband daarmee:
  Gezien de leeftijd van onze kinderen willen we een vrij vlakke tocht maken, zoals de tocht in de Gironde (F1) die we gedaan hebben.

  Welke van de andere tochten zijn vergelijkbaar vlak? We zien bijvoorbeeld bij F2 dat de de routes vaak verassend vlak of zacht glooiend zijn, is dat vergelijkbaar met de Gironde?

 • Dordogne20-07-2011

  Hallo Eddy en Yvonne,

  Ik wil jullie toch even laten weten dat we een hele leuke vakantie hebben gehad!

  Heenreis duurde lang, maar bij aankomst was het leed snel geleden. Tenten op alle drie de campings waren prima in orde (ik zweer ook bij De Waard tenten; dat moet ik er wel bij zeggen).
  Inventaris was zeer compleet en voor de rest was jullie lijst met suggesties van zaken die je zelf nog mee moest nemen een prima aanvulling.

  We hebben mooie tochten gefietst. Natuurlijk wel eens (1 keer heel erg) fout gefietst maar dat is ook de charme. Of je een karrespoor nu voor een driesprong aan moet zien of gewoon moet negeren is soms moeilijk te beoordelen. Maakt niet uit: het was leuk en we hebben nu een nog betere conditie :-)

  We vonden alle drie de campings prima. Limeuil vonden we de mooiste. Mede omdat je daar weinig verkeersgeluid had (thuis ook niet gewend). En omdat de tent vreselijk mooi stond en het is gewoon een camping met veel gezelligheid; veel kleine kinderen op een afstand dat het leuk was en niet stoorde (sorry...ben uit de kleine kinderen :-)).
  De beide andere campings hadden weer andere positieve punten: Les Eyzies dichtbij het stadje en St Cyprien goede sanitaire voorzieningen. Die waren overigens bij alledrie goed maar bij de andere twee een beetje krap bemeten voor het aantal personen.
  Het echtpaar wat onze bagage vervoerde was overigens ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Erg prettig.

  En wat niemand in de hand heeft maar wat heel goed uitpakte was het
  reisgezelschap: we hebben weliswaar alleen gefietst (eigen keuze) maar op de camping hadden we leuk contact met de beide andere gezinnen.

  Kortom: zeer geslaagd en blijft bij mij wel in mijn achterhoofd om weer te doen.

  Hartelijke groet,
  Gabrielle Boersema

 • Bali-Lombok02-01-2011

  beste Eddie.
  Mede namens mijn man wil ik je vertellen dat we een fantastische vakantie hebben gehad in Lombok. Alle aandacht van de lieve gids (Berrie) en de afspraken klopten allemaal. Kortom, alleen maar goede ervaringen met IndonesiŽ. Anita is op ons verzoek ook even naar het hotel gekomen, zodat we konden kennismaken met de contactpersoon.
  hulde!
  Hartelijke groeten, mevrouw Dirkzwager.

 • Eilandhoppen 201030 november 2010

  Wij zijn voor de eerste keer op fietsvakantie geweest met onze zoon van 2,5 en dochter van 1 jaar begin juli. Het was een echte aanrader, zeker voor gezinnen met jonge kinderen. Alles was heel goed georganiseerd en gevarieerd. Ter plaatse hadden we al snel spijt dat we niet enkele daagjes langer geboekt hadden.
  Bedankt voor een leuke vakantie!

  Familie Thijs uit BelgiŽ

 • Indonesie29-10-2010

  Hallo Eddy,
  We hebben een geweldige reis gehad op Bali en Lombok
  Alles was super geregeld, goeie gidsen, fietsen, hotels! Prachtige natuur een reis om nooit te vergeten!
  Hans, Ellen en Diego

 • Bedankt!20-09-2010

  Beste organisatie,
  De eerste week van september hebben we samen met onze drie jongens van 2, 7 en 8 jaaar gefietst in de Provence. We hebben een super week gehad! De aankomst op de eerste camping waar alles al voor ons klaar stond en Frank ons opwachte was een heel relaxed begin. Alles keurig georganiseerd, goede fietsen voor de kinderen en duidelijke routebeschrijving. De twee oudste kinderen hadden een eigen fiets en konden de afstand zoals Eddy ons al had verzekerd vooraf goed aan. Ze waren steeds heel trots weer zelf alles te hebben gefietst. De natuur in het gebied is schitterend, en je rijdt continu over rustige weggetjes wat heel prettig is met jonge kinderen. De campingkeuze is leuk gevarieerd, de ene keer wat meer rust voor ouders dan weer wat meer entertainment voor de kids. Tenten allemaal keurig op orde. Frank regelde onze baggage, wat de kinderen heel byzonder vonden (ja, het staat weer in onze tent!) bedankt Frank.
  We hebben echt genoten en we willen zeker volgend jaar weer op de fiets, het gaf een heerlijk vrij vakantie gevoel,
  tot ziens,
  groetjes van ons allemaal

 • Kamperen op Le Bohat30 juli 2010

  Hallo Eddy,

  Onze twee weken op Le Bohat zitten er op. Mijn dochters en ik kijken terug op twee heerlijke, ontspannen weken in Bretagne, waar het goed vakantie vieren is!

  De camping is ons uitstekend bevallen. Een lekkere familiecamping met goede faciliteiten, een leuk programma voor de jongere kinderen en overall een kleinschalige indruk, terwijl het toch geen echt kleine camping is.

  Ook de tent is ons zeer goed bevallen. We hadden zelf tot een paar jaar terug een Lepelaar van De Waard, dus dit was heerlijk herkenbaar. De inventaris was doordacht en goed verzorgd.

  Tja, en dan Hans en Riek. Wat een heerlijk stel. Beiden met een relaxte, zeer bereidwillige en dienstverlenende instelling, niets was te veel. Ze liepen regelmatig even langs om even wat te vertellen of te vragen, wisten veel en gaven tips.

  Ik zag Hans bezig het met herijken van de routebeschrijvingen, nadat ze ze zelf nagefietst hadden. Ook bij hun tent was ik welkom om een drankje mee te drinken en even te gezellig te praten over wat er maar aan de orde kwam.
  Wat mij betreft de complimenten voor hen!

  Hartelijke groet,

  Peter

 • Loire reis13 juli 2010

  Inmiddels een week thuis na een heerlijke fietsvakantie. We hadden gereserveerd bij een concullega, pas bij het toesturen van de papieren bleek dat fiets-fun de organisator is. Voor ons begon de reis in Coutures en niet in Saumur zoals eigenlijk de bedoeling was, maar we waren hier erg blij om, omdat we hartelijk werden ontvangen door de mensen bij de accueil, en al gauw kwam Bob naar ons toe om ons het een en ander te vertellen. In Saumur was de plek prachtig, de buren op de camping vriendelijk, maar de sfeer was commercieler/ zakelijker dan beide andere campings. Met Sally, de bagagerijdster en broodbezorgster in Concourson was goed te overleggen. De laatste dag, ook weer in Coutures, heeft een van ons met Bob een deel van de route nagereden omdat er een klein foutje in zat, en wat een verrassing, hij kwam in een heel oud autootje aanrijden, een oldtimer. Hij had wel verteld dat hij maar een plaats in zijn auto had, en we verwachtten een pick-up car of zoiets, maar niet zo'n oldtimer. Iedere avond speelden we het zweedse spel kubb onder de leiding van Bob. Tenten waren prima in orde en het weer hadden we mee. Saskia en Frederike

 • Provenceaug 2009

  Beste mensen,

  Wij kunnen jullie de camping in Tulette van harte aanbevelen. Het is een mooie, groene, ruime camping met een heerlijk zwembad. Ook de pizza's op het terras zijn prima. Wij vinden het leuk om met 2 kleine kinderen, 1 en 3 jaar, niet al te lange tochten te maken vanaf 1 plaats. Dat is in de buurt van Tulette heel mooi te doen. We hebben de routes gedeeltelijk gebruikt een ook gewoon zelf op de kaart gekeken. Er zijn veel leuke dorpjes in de buurt met leuke terrasjes. Ons favourite terras ligt aan het stille, schilderachtige plein van Rasteau (gaat tussen de middag dicht). Aan de overkant kun je perfecte wijn kopen. Vanuit het plein kun je, klein stukje omhoog, een mooie wandeling door de wijnvelden maken.
  De Mont Ventoux vanuit Malaucene was ook een hele belevenis. Malaucene is een dik half uur rijden en het is de middelzware klim (van de 3). Beneden in het dorp kun je een racefiets huren. Paul is om 9.45 uur gestart en was iets na 12 uur boven. Paul is meer een tourfietser, dus is de klim waarschijnlijk voor elke fiets-fun reiziger te doen. En het gevoel boven is natuurlijk geweldig! De begeleidingsploeg bestond uit de rest van de familie in de volgauto. Op de berg zijn een aantal plaatsen waar we gemakkelijk op Paul konden wachten.
  In de Provence kan het behoorlijk warm zijn, aangezien het toch een vlakte (naast de bergen) is. Naast het zwembad is er niet echt een meertje ofzo te vinden.
  Op de camping in Beauregard zijn we vorig jaar geweest in een mobilhome (met een andere organisatie). Als je een plekje iets van het zwembad af vraagt (op het terras was toen wat muziek) , zit je heerlijk in het eikenbos met ruime plaatsen en ook vaak met enig uitzicht op het pad / bos (oftewel, je zit niet met je neus op de buren). Hier is het zwembad ook heerlijk en kun je ook lekker eten op het terras.
  Dit jaar, 2010, hebben wij geboekt voor de camping in Miramare, ItaliŽ.

 • IndonesiŽ20-09-2009

  Bedankt voor de vlekkeloze organisatie van onze geweldige Bali-Lombok rondreis. Alles was echt perfect geregeld.
  Het Lombok-gedeelte was zo mogelijk nog prachtiger dan Bali, mede dankzij onze gids Barry, die steeds mooie, rustige fietswegen wist te vinden, alles weet over de lokale cultuur, fauna en flora en ook gewoon erg aangenaam gezelschap was, zowel voor de kinderen als voor onszelf. De chauffeurs deden het ook geweldig; 's nachts droomden ze zelfs luidop over onze veiligheid!
  IndonesiŽ, zijn natuur maar vooral zijn bevolking, heeft dankzij deze reis een bijzonder plekje in ons hart gekregen.


  Met vriendelijke groeten,
  Lieve, Wim, Karlien en Pepijn Demol-Houwaer

 • Fietsen langs de Loire28-08-2009

  Beste meneer Eddy,

  We willen je nog hartelijk bedanken voor de inzet, flexibiliteit en
  gezelligheid waardoor wij een geweldige vakantie in de Loire hebben gehad.
  Heerlijk gefietst en goed genoten!
  Fijn ook dat we langer in Concourson-sur-Layon konden blijven; de camping in Saumur was mooi maar de sfeer heel anders en de kinderen konden zich in Concourson maar
  ook in Coutures veel beter vermaken. Was gewoon gezelliger.

  Volgend jaar zullen we wat eerder bespreken, want dat we het nogmaals gaan
  doen staat vast!

  Groet,

  Familie Ravensbergen uit Rijnsburg

 • Zuid-Bretagne19-08-2009

  Hoi Eddy,

  Vandaag was de laatste dag van onze fietsvakantie in Bretagne. Een paar punten van feedback / mededelingen:

  Ten eerste - wij hebben enorm genoten. Het idee van elke dag kunnen fietsen maar niet perse hoeven is ideaal, de tenten zijn prima verzorgd en de routes leuk.

  Op de camping in Arradon hadden wij bij terugkomst een tent toegewezen op plaatsnumme F32. Daar troffen wij bij aankomst aan dat aan het gasstel een knop loszat en dat de slang van de gasfles wat beschadiging vertoonde. Wellicht iets om na te kijken.

  Tav de routes merkten wij dat op een aantal punten de beschrijvingen waren ingehaald door nieuwe rotondes / wegen / bebouwing (ook mede fietsers hadden vergelijkbare vraagtekens) . Ik kan een aantal details geven. Als jullie dat willen, laat het me weten. (Aan zo'n leuk vakantie initiatief draag ik graag een steentje bij.)

  Bedankt voor de fantastische organisatie en succes met alle routes.

  Mvg
  Helma Heesen & Peter Beck

 • Vakantie in Bretagne18-08-2009

  Beste Organisatie van Fiets-Fun,

  Via deze weg willen wij, de complimenten overbrengen van een prettig georganiseerde vakantie in bretagne.
  Mooie campings, mooie fiets route's hoewel dit met kinderen van onze leeftijd (6, 4 en 2) wel wat pittig is, maar het is te doen.
  Natuurlijk is er altijd wel iets om feedback op te geven maar van onze kant niet van dien aard dat jullie hier iets aan zouden hebben.
  We gaan ongetwijfeld vaker van jullie gebruik maken.

  Ook hebben we leuke foto's gemaakt die natuurlijk in de prijzen gaan vallen en op jullie site gezet gaan worden. Zoveel zelfvertouwen hebben wij nu ook wel weer in onze fotografie :-)....

  Met vriendelijke vakantie groet,

  Minet Derksen, Rozemarijn Job Maartje en Jan-Jaap Eikelboom uit Hattem

 • Zomer 2009 in de Dordogne20-08-2009

  Beste Eddy,

  Onze Dordogne fietsvakantie zit erop. Lekker gefietst. Ook op de zware ouder-kindtandem (dat gewicht bood vooral voordeel bij het naar beneden rijden van een berg!)
  Foto van zoon met shirt en zonnebloemveld meegezonden. Misschien kan je er wat mee?

  Klein puntje van kritiek: De routebeschrijving is soms lastig te lezen. Soms blijkt de genoemde 750 mtr een kortere afstand te zijn, bv 550 mtr.
  De routebeschrijvingen zien er mooi uit, is zeker zorg aan besteedt.
  Volgende zomer:
  Jij schrijft dat je volgend jaar een fiets fun vakantie in Zweden aan het
  voorbreiden bent, rond Siljan meer. Dat lijkt ons erg leuk. Hou je ons op de hoogte wat het gaat worden?

  Groeten Josee van Broeckhuijsen

 • Fietsen en kamperen in de Languedoc17-08-2009

  We hebben het superfijn gehad !!!
  Bedankt voor alles, sommige kleine dingetjes klopten niet in de beschrijving, maar het was altijd goed te vinden !

  Ik zou de mensen waarschuwen dat van Azillanet naar Villegly NIKS open is op zondag onderweg. Je moet alles meenemen ... Er zijn bijna geen restaurantjes en als ze er al zijn, zijn ze dicht en idem dito met winkeltjes of bakkerijen

  Maar nogmaals, we hebben genoten, en komen volgend jaar terug op een andere route !
  Groetjes,
  Marianne

 • Standplaats Arradon en Les Eyzies18-08-2009

  Hoi Eddy,

  Ik weet niet of het interressant is voor jullie maar het leek ons leuk een
  kleine reactie te geven over onze ervaringen.

  Wij hebben een weekje camping-fun op de camping in Arradon, Bretagne en een weekje Les Eyzies in de Dordogne gedaan,
  De campings bevielen goed, leuk, goede faciliteiten en net
  niet te groot. Gezellige plekjes met zon, schaduw en privacy. Tent was prima,
  alle keukenbenodigheden op orde.

  De fietoutes waren leuk, afwisselend en goed beschreven. In Bretagne hebben
  we de bijgeleverde rondroutes vanaf Penboch gedaan erg leuk, zelf hebben
  we vanaf Penboch de route(omgekeerde volgorde) naar Sarzeau gevolgd tot het
  pontje en zijn daarna via de groene route terug gegaan naar Penboch. Leuke
  route. Jammer dat de boottochten in dit gebied geen fietsen meenemen. We
  hadden graag naar Locmariaquer of Port-Navalo gefietst en dan op de boot
  terug naar Vannes.

  In de Dordogne hebben we minder gebruik gemaakt van jullie routes. We begonnen
  enthousiast aan de doortrekroute van les Eyzies naar St Cyprien maar na twee
  lekke banden en geen plakspullen werd het een wandeltocht. Trouwens ook erg
  leuk. Nadat we in Sarlat plakspullen en een pomp gekocht hadden, hebben we
  wat andere rondtourtjes gemaakt met de fiets. Eigen routes langs St Cirq,
  naar de grot Bernifal en naar Cap Blanc.

  Kortom wij hebben ons mede dankzij jullie prima vermaakt. Ons advies aan
  jullie is, laat de mensen zelf plakspullen en een pomp meenemen. De fietverhuur
  levert dit niet meer omdat ze ze nooit terug krijgen van de mensen. De fietsen waren trouwens prima. Ik was blij met de gehuurde mountain-bike. Op mijn eigen race-fiets
  had ik de Dordogne tochtjes nooit kunnen maken.

  groeten,
  Paul, Martine en Peggy Buchter

 • West-Jutland route19-08-02009

  Goeiedag!

  Wij zijn met onze twee dochters (7 en 10 jaar) een week gaan fietsen in West-Jutland (18-25 juli). Het weer was wat wisselend, maar prima om te fietsen.
  De routes waren rustig en duidelijk uitgezet. Onderweg veel mooie boerderijen, veel dieren.
  Af en toe een dorpje met supermarkt. Drie leuke, kindvriendelijke campings. We hebben erg genoten.
  De service van Fietsfun was prima!!

  Hartelijke groet, Liesbeth van 't Hof, Peter, Marinthe en Dagmar Meijer uit Amersfoort

 • Rondje Drenthe20-08-2009

  Hallo,

  Ik ben net terug van twee weken fiets-fun-vakantie in Drente. Een dagje eerder omdat mijn jongste dochter vrijdagochtend ziek werd (koorts/overgeven).
  We hebben ons prima vermaakt. Leuke campings, mooie fietsroutes en steeds de bagage + de fietsjes weer op de nieuwe camping (daar was vooral mijn oudste dochter verbaasd over: hoe wist die meneer toch waar die fietsjes naar toe moesten...).
  Tenten en inventaris was ook prima in orde!
  Mooie weken gehad, wellicht een ander rondje volgend jaar, maar dat lijkt nog ver weg.

  Bedankt voor nu en de groeten van,

  Jolanda de Jong, Meike en Vera.

 • Op de fiets door Bretagne20 augustus 2009

  Ha Eddy,

  Wij, gezin met 2 zoons van 13 en 11 jaar, hebben een heel erg leuke week gehad in Bretagne met Fiets Fun (ofwel "Fi?tsFun", zoals de fransen zeggen). Prachtig weer, geen regenjassen nodig gehad. Uitstekende organisatie, alles klopte. Echte service. Een fiets die niet helemaal beviel bij mijn zoon, kon meteen verruild voor een andere. Geregeld door de man van het bagagevervoer. Prachtige routes, leuke campings, fijne tenten met een inventaris, precies wat nodig was en niet meer en niet minder. Complimenten! Het was maar een week, maar door alle activiteit leek het veel langer. Met de trein naar Vannes was ook prima, op de terugreis nog een tussenstopje in Parijs gehad en konden we nog even naar de Eiffeltoren gaan met de jongens.

  Dank voor alle zorgvuldige aandacht! Vriendelijke groet, Marise Hazenberg.

 • West Jutland Denemarken16-08-2009

  Hoi fiets-funners,

  Er staan al voldoende goeie recensies op de site. Dus alle lof en complimenten sla ik even over. In plaats daarvan enkele tips en een paar plaatjes die er nog niet op staan.
  Tip1:
  In plaats van op de themadag 'Legoland' naar Billund te fietsen (circa 29 km) kan men ervoor kiezen de standdag anders te besteden. Wij zijn de laatste standdag met de auto naar Legoland gereden zodat we de dag maximaal konden benutten. Een dag heb je zeker nodig om dit prachtige park te bezichtigen.
  Tip 2 (gekregen van een ander Nederlands stel):
  het is er erg verlaten op de wegen in West Jutland. Zorg dat je zelfvoorzienend bent (dus eten, drinken en bandenplakspullen mee). Een terras of iets dergelijk kom je niet tegen.
  Verder hebben we gemerkt dat de (weinige) auto's die je tegen komt goed rekening houden met de fietsers door ruim uit te wijken.
  Groeten en tot een volgende keer.
  Fam. de Nijs

 • Relaxed door Denemarken12 augustus

  Wij hebben met ons vieren (twee dochters van 7 en 10 jaar) erg genoten van onze fietsvakantie op West-Jutland.
  De Kvie So Campng sprong er uit! Prachtig gelegen aan een mooi meertje, met een gezellig pannenkoekenrestaurant. Plus leuke maisdoolhof.
  Alles was door Fietsfun prima georganiseerd.
  We misten onderweg wel eens een terrasje. Het is er erg rustig. Maar prachtige routes. Bedankt voor de goede service!
  Peter, Liesbeth, Marinthe en Dagmar

 • Languedoc 200901-08-2009

  Beste Eddy

  Bij deze een kleine impressie van onze zeer geslaagde fiets vakantie in de Languedoc van 11-18 juli!
  Hulde voor organisatie, kaarten, gehuurde fietsen, bagagevervoer, contactpersonen in Azillanet en goed ingerichte, super-de Waardtenten.
  Willen een paar opmerkingen meegeven om het nog verder te vervolmaken. Graag de openingstijden van de kapel vermelden.
  Verder ging er 1x iets echt mis met de routebeschrijving volgens ons, n.l. in Doortrekdag van Villegly naar Lezignan. Zijn toch benieuwd of de situatie daar gewijzigd was of dat wij zo suf waren.
  Jammer was wel dat er niet heel veel terrasjes zijn op de route, paar x geven jullie het aan, leuk om dan toe te voegen dat een paar honderd meter voor de brug aan je linkerhand in Caunes-Minervois een heerlijk terras onder de platanen is.
  Al met al zeer geslaagd dus. Komt er ook een route in Spanje / Italie??
  Veel succes met jullie organisatie, hartelijke groeten Marijke Cieremans, Wilfred, Jelmer & Marlieke Peter

 • West Jutland, Denemarken27 juli 2009

  Net terug van een fietsvakantie in West-Jutland (D1) willen wij even laten weten dat we het enorm leuk hebben gehad.
  De fietsroutes liepen over prachtige, rustige, glooiende wegen.
  Wat een rust en ruimte in Denemarken!
  De te rijden routes waren prima omschreven. (We hebben twee keer verkeerd gereden)
  Op de campings genoten de kinderen van het zwemwater, het springkussen en de trampoline.
  Het vervoer van de bagage ging vlekkenloos.
  Kortom: een heerlijke vakantie in een prachtig land. Voor herhaling vatbaar!
  fam. van der Schans

 • Vlieland/Friesland18-07-2009

  We zijn net terug van de Friesland/Vlielandroute. Helaas hebben we Terschelling niet kunnen doen, maar dat was geen enkel probleem. Wij hebben ons uitstekend vermaakt op Vlieland en de fietsroute was heel mooi. Zo kennen wij Friesland niet, maar het was de moeite waard. Ook de campings waren fantastisch. Onze kinderen hebben volop genoten. Dit is een echte aanrader voor gezinnen. Bedankt voor de goede organisatie. Fam.Heermans & den Hertog

 • Loire 2008november 2008

  Hi Eddy,

  Wij wilden nog even zeggen hoe we genoten hebben van onze fietsvakantie in de Loire.
  Alles was door jullie perfect geregeld. Wij deden een 'relaxte' tour: twee weken over een rondje. Daarmee hadden we meer rustdagen op de campings, heerlijk. De tenten stonden altijd op fijne, rustige plekken. En bij Saumur stonden ze op het mooiste plekje: aan de Loire met uitzicht op het Chateau !
  Goede tip van je om voor onze jongste, die op de aanhang-fiets zat, een los fietsje mee te nemen (als bagagestuk). Daarmee kon ze heerlijk uit de voeten, of liever: op de pedalen op de campings.

  Complimenten ook aan de onvergetelijke Bob, de bagagerijder, waarmee we menig plezierig spelletje Cub hebben gespeeld.

  Volgend jaar doen we waarschijnlijk Bretagne !

  Hartelijke groet,
  Fam van Dijk

 • barchem/markelo/neede23-30 augustus 2008

  Hallo Eddy,
  Daar waren wij weer, de laatste gasten van het seizoen. Net als verleden jaar maar toen het rondje Waddeneiland. Wat hebben wij met z'n vieren weer genoten van de prachtige routes die jullie hebben samengesteld. Bijzonder was het bloemencorso in Rekken waar wij toevallig net die dag langs kwamen. Prachtig al die dahlia's en chrysanten op praalwagens uitgestald met de mooiste afbeeldingen. Leuk was dat wij jouw vader op "t Klumpe weer tegenkwamen. Hij herkende ons nog van verleden jaar toen we samen op camping Cnossen waren. Al met al, ondanks de laatste week van het seizoen hebben wij het qua weer goed getroffen. De campings waren prima en de tenten ook. Hopelijk horen jullie volgend jaar weer van ons. Misschien dat het rondje Groningen dan door kan gaan? Het lijkt ons een prachtige uitdaging maar daar moeten meer kampeerders zo overdenken.
  Groetjes van Ton en Tiny Geestman en Jan en Thea Bruin

 • Loire en Bretagne 200819-08-2008

  Hoi Eddy,

  Wij zijn al weer dik een week thuis en meteen in de 'alledaagse beslommeringen gedoken'.
  Vandaar deze mail een week later....
  We wilden je eigenlijk meteen mailen om te zeggen dat wij een hele leuke vakantie hebben gehad.
  Leuke campings! Alles goed georganiseerd! Mooie fietsroutes! (Al misten wij de eerste week wel af en toe een terrasje..., - dit was zo opgelost hoor: wij hebben onze rugzakken volgestopt en gepicknickt op de route).
  Kortom: onze complimenten!!!
  Wij vonden het overigens ook een zalige 'luxe' om bij een camping aan te komen en zelf geen tent te hoeven op te zetten: alles stond klaar.
  Zo, nu (snel) naar de tandarts...

  Ren?, Thom, Casper en Rose
  Edam

 • Fietsen in Drenthe.11 augustus 2008

  We wonen zelf al enige jaren in Havelte, maar dit was onze 1e vakantie in onze eigen provincie en dan ook nog een fietsvakantie.
  Normaal pakken we de auto en rijden dan naar het bos om te wandelen, maar nu moest alles per fiets.
  Ondanks wisselend weer (enkele stevige buien) was het zeer goed vertoeven.
  De routebeschrijvingen waren duidelijk en de kinderen (onze jongste is 8 jaar) vermaakten zich prima (we hebben wel de ingekorte routes genomen).
  Prima campings: de kinderen vonden De Berken - Gasselte het leukste, zelf vonden we De Olde Bargen - Lhee zeer fraai gelegen.
  Leuke uitstapjes, veel afwisseling in omgeving en genoeg punten voor een versnapering.
  Zeker een aanrader voor gezinnen.
  Groet, Bart, Saskia, Jorrit, Sjoerd en Maaike.

 • Eilandhoppen 200806-08-2008

  Dag Eddy,

  Wij (familie met 2 kinderen van 15 en 12) hebben erg genoten van ons fiets-fun vakantie in Friesland deze zomer (2008). Sinds 2000 wonen wij nu in Friesland en we hebben met de mooie fietsroutes onze provincie weer wat beter leren kennen. De afwisseling tussen het vaste land en de eilanden maakte het tot een echt avontuur. De mede fiets-funners bleken prettige reizigers met allemaal een beetje dezelfde instellingen. Op de campings was het een goed vertoeven, behalve op camping Cnossen, deze was wel erg druk en vol. Terschelling gaf gelukkig voldoende uitwijk mogelijkheden. We zien uit naar een volgend fiets-fun avontuur.

  Fam. Pront uit Witmarsum

 • Alle lof.11-08-2008

  Beste organisatoren

  alle lof voor de uistekend verzorgd week die wij in Bretagne genoten vanaf 12 juli.
  Mooie tochten, mooie tenten, goed bagagevervoer; petje af.
  Tot volgend jaar wellicht

  Eveline Bersma
  Gouda

 • Loire 200807-08-2008

  Een dikke dankjewel van 5 Belgjes!

  wij hebben met z'n allen enorm genoten van het fietsen (behalve die ene keer dat we verkeerd zijn gereden en er 6 uren op gefietst hebben :-)), de streek, de luxe van reeds opgezette tenten, de vriendelijke Bob, en het gezelschap van al onze Nederlandse buren.

  Aan de mama van Marrit: 'Zadelpijn' was uitgelezen voor we terug in Belgi? waren; nog eens bedankt! Ik geef het ook door aan een andere toffe madam.

  Aan alle deelnemers op het 'verbroederingsfeest' op de laatste avond: hopelijk tot volgend jaar!

  Vele groetjes

  Catherine, Marinko, Simon, Ruben & Nathan

 • Bretagne31 juli 2008

  Bagagevervoer perfect.
  Heerlijke oesters gegeten en lekkere wijn Wij hebben met z'n tweetjes een weekje door Bretagne gefiets en het was zalig !
  Prachtige fietsroutes die je door zeer afwisselende, adembenemende landschappen voeren!
  Perfect georganiseerd.
  Tent en inrichting meer dan ok?. Hele mooie plaatsen op de camping.
  En het weer, waar jullie als organisatie niks aan kunnen doen was ook ok? !
  Kortom, ik ben verkocht !
  Ik ga zeker nog terug naar Bretagne en z?ker nog fietsen met fiets-fun!
  groetjes uit Belgi

 • Fietsen langs de Loire (2007)14 april

  Vorige week hebben we een fietsvakantie in Bretagne geboekt voor de aanstaande zomervakantie. De reden? Onze fietsvakantie vorig jaar is heel goed bevallen.

  Voor Bente (toen 9 jaar) is het erg leuk dat de organisatie er rekening mee houdt dat leeftijdgenootjes elkaar 's avond op dezelfde camping tegen kunnen komen.

  Ook is de keuze tussen een kortere of langere route erg prettig, net als de rustdag. De campings waren mooi, rustig en toch levendig. In Saumur stond onze tent aan de Loire, we keken zo op het kasteel.

  Het was heerlijk dat onze tent klaarstond en we niet met bagage hoefden slepen.

 • Engeland16 maart 2008

  Hoi Eddy en Yvonne,

  Wanneer gaan wij nou samen, als ervaringsdeskundigen (circa 7000 fietskilometers), de fietsroutes in good old England uitzetten? Het mooiste fietsland van europa!

  Groeten,

  Ewald en Ingrid

  Dag Ewald en Ingrid,

  we zijn er al een poosje mee bezig om te kijken of we een leuke reis kunnen maken in England. Als het daadwerkelijk zover is gaan we jullie als deskundigen zeker raadplegen.

 • Bretagneaugustus 2007

  Voor de vierde keer met Fietsfun en het was weer prima. De Golf van Morbihan was prachtig, hoewel de camping daar het minst was van de drie. De andere twee campings waren heel goed met prachtige beschutte en rustige plekken. Ook heerlijk gefietst. Kortom, we kijken uit naar de volgende zomer! Trouwens Eddy, kun je niet eens een route in Engeland uitzetten?

  We krijgen steeds meer vragen omtrent Engeland, dus wie weet. Eddy

 • Bedankje.

  Hallo Fiets-Fun team.
  wij hebben in juni een heerlijke vakantie in Denemarken gehad. We hebben gefietst op Funen en willen jullie even een compliment maken voor de routes en de campings die jullie hebben georganiseerd. We hebben overnacht in de Cottages en die waren prima. De mensen erg gastvrij en vriendelijk. Wij hebben erg genoten van het landschap, de Denen en het mooie weer. Nogmaals hartelijk dank.
  Groeten Riemke, Wisse en Willem Ax.

 • Eilandhoppen.

  Beste Eddy,
  Allereerst de complimenten over het fantastische concept Fiets-Fun. Dit jaar ben ik voor de 2e keer als alleenstaande moeder met twee puberzoons op vakantie geweest. Vorig jaar, nog met een eigen de Waard tent op een gezinscamping, wat g??n succes was. Toen ik je aan de telefoon sprak was ik gelijk enthousiast. We zijn allemaal fan van de wadden en kamperen al jaren in een de Waard, alleen een hele klus om als kleine vrouw van 1.60 op te zetten. Een leuke mix dus van iets doen en de luxe van een al opgezette tent. De jongens hebben zich prima vermaakt, zij hadden een mountainbike gehuurd bij jou, en het weer liet niets te wensen over. Complimenten voor de prachtige tenten, heel comfortabel alles.
  Met vriendelijke groeten, A. Bontan

 • Geslaagde fietsvakantie.

  Hallo Eddy Nomden en team,
  wij wilden even een berichtje naar jullie sturen, dat wij een perfecte fietsvakantie week hebben beleefd. Wij hebben genoten van de mooie fietstochten door Drenthe, de campings waren ook netjes en de tenten ook schoon. Kortom het was gewoon super. Dat wij jullie verder niet gezien hebben betekend gewoon dat het goed voor mekaar was. Wij vonden het erg handig dat we zonder bagage konden fietsen en als we weer aankwamen op een volgende camping gewoon onze bagage weer in de tent stond. en ook zelf geen tent hoeven opzetten na een dag fietsen was ook plezierig.
  Vriendelijke groeten, Fam. Gijsbertsen en Lammers

 • Evaluatie Fiets Fun vakantie

  Beste organisatie,
  ik heb met mijn gezin vanaf 22 juli het rondje Friesland, Vlieland en Terschelling gefietst. Het is ons erg goed bevallen. Met name de ontvangst en service op Camping It Kruswetter verdient een pluim. Camping Stortemelk was ook goed geregeld en zoals altijd is er ??n camping van de drie die ietsje uit de toom viel en dat was Cnossen op Terschelling. Het was er in deze periode nogal druk, maar we pakten dan de fiets en vermaakten ons prima op het eiland. De routes waren zeer goed aangegeven en erg mooi. Succes en wellicht tot ziens
  Fam. Groesen uit Nijmegen.

 • Denemarken groot succes.

  Fiets-Fun was ook dit jaar voor ons weer een groot succes. Dit jaar zijn we met ons allen naar Denemarken geweest en ondanks het wat mindere weer hebben we daar erg van genoten. ook de mensen naast ons waren erg enthousiast en wat ons (en hun) betreft zouden we het erg leuk vinden als er volgend jaar weer zoiets in Denemarken zou worden georganiseerd. Zweden lijkt ons overigens ook erg leuk. Hoe dan ook, het is ons erg goed bevallen (vorig jaar ook al, toen hebben we het rondje Markelo gedaan), en we zullen jullie site zeker in de gaten houden of er volgend jaar weer iets leuks wordt georganiseerd!
  Met vriendelijke groeten,
  Fam. v/d Zalm uit Nieuwerkerk a/d/ IJssel.

 • Fietsen en kamperen in Nederland

  Beste Eddy,
  onze vakantie via Fiets-Fun is ons uitstekend bevallen. De inzet van jou, je broer en schoonzus en andere mensen die aan deze organisatie verbonden zijn is geweldig, wat een service! Mensen die zeuren over een tent die vol zit met teken zijn voor jou geen probleem. Je verplaatst zonder enig commentaar de gehele tent en je helpt nog met schoonmaken. Ik schaam me ontzettend nadat ik hoorde dat het geen teken waren. Nogmaals mijn excuus hiervoor.
  Dan het onderhoud met de vakantiegangers terplaatse; geweldig. Steeds de vraag of het aan niets ontbreekt. Waar maak je dat nou nog mee. En dan een verloren mobieltje op een camping in de Achterhoek. Voor jouw geen probleem. Je brengt dit mobieltje "even" naar Drenthe waar we ook een weekje wilden fietsen.
  Eddy, echt wij vinden en vonden dit alles grandioos. De tenten, de routes en de service, echt alles.
  Namens ons allen,
  fam. Cornelisse.

 • Bedankt.

  Bedankt en tot volgend jaar. We hebben een fijne vakantie gehad mede door jullie.
  Fam. Jaarsma

 • Onze vakantie in Drenthe.

  Dag mijnheer van de fietsfun,
  we zijn een dagje vroeger vertrokken i.v.m. de regen. Bedankt voor de goede zorgen. We hebben veel plezier gehad de voorbije week en we zullen zeker niet vergeten reclame te maken in Belgi?. Bedankt en tot ziens, jullie laatste klanten van deze zomer.

Uw reactie:

Uw reactie