Fietsen & Kamperen

Voor het seizoen 2017 heeft Fiets-Fun voor u weer aansprekende fiets-kampeer arrangementen samengesteld. U heeft keuze uit fietsvakanties in Nederland, Denemarken, Italië, Spanje en Frankrijk. Alle routes zijn door Fiets-Fun zelf met zorg en aandacht ontworpen en uitgezet.

Volledig ingerichte tenten

U fietst van camping naar camping en verblijft in 4 of 6 persoons De Waard tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben we vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van luchtbedden, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen.

Vertrouwde en nieuwe routes

Natuurlijk, de mooiste en leukste routes van de afgelopen jaren vindt u ook in 2017 terug in ons aanbod. Maar ook hebben we weer nieuwe routes ontdekt, waar we u graag mee laten kennismaken. Nieuw is een fiets-kampeer arrangement in Italië. Een werkelijk schitterende rondje om het meer van Trasimeno. Tevens te boeken als hotelreis. Daarnaast hebben we in Frankrijk een route uitgezet in de buurt van het stadje Carcassonne, in de Languedoc. Een fietsvakantie waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Op verzoek van velen is er tot slot een fiets trektocht langs de Atlantische kust uitgezet in de Charente Maritime. Een echte aanrader voor de liefhebber die willen fietsen over Île de Ré en Île d'Oléron.

Meer weten?

Heeft u vragen over de campings, de zwaarte van de route of over de omgeving? Of wilt u meer weten over de fiets-kampeer arrangementen van Fiets-Fun? Wij staan u graag uitgebreid te woord.