Fiets-Fun: Fietsvakanties voor jong en oud.


De winter is het perfecte moment om je te verheugen op de aankomende zomervakantie! Het vakantie aanbod voor zomer 2018 staat nu voor je klaar.

Veel populaire reizen zijn ieder jaar weer snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met boeken van uw favoriete reis voor uw vakantie van 2018. U heeft nu nog alle keuze en profiteert maximaal van onze vroegboek aanbieding!

Nog geen vrij gekregen op uw werk? Ons advies is: wel vast boeken! Zo bent u zeker van een plek. Wij geven u een ruime bedenktijd om eventueel te wijzigen (tot 1 maart 2018) en het wijzigen is kosteloos en zo geregeld.

De vroegboekkorting is 10% op alle Fiets en Kampeerreizen, Fiets en Cottage reizen en op de Fiets en Mobile Home reizen. De korting geldt niet voor huurzaken zoals fietsen en kinderstoeltjes. De vroegboekkorting begint op 01-11-2017 en stopt op 01-02-2018.

Bent u al eerder met ons op vakantie geweest? Als u boekt tijdens de vroegboekaanbieding voor 2018 dan krijgt u bovenop de vroegboekkorting natuurlijk de 5% Vaste Klanten korting. Dat is dus 15% extra korting.